Hoe fijn: weer even losgaan op die lekkere hits van vroeger, dansen tot je erbij neervalt en meezingen met je oude discohelden. Het 40UP festival is een trip down memory lane in optima forma! Op 24 juni (Utrecht) en 1 juli (Eindhoven) treden hier o.a. The Trammps, The Real Thing en The Golden Earring op. Een heerlijk festival om de zomer mee af te trappen!

Wil je hierbij zijn? Stuur ons een mail met je naam en een leuk berichtje, en wie weet win je 4 kaarten voor 1 juli! 

Muziek

Qua muziek biedt het 40UP Zomerfestival ieder wat wils; van disco en funk tot house en rock. Oude tijden herleven: naast bovengenoemde bands staan bijvoorbeeld Spargo de VOF de Kunst ook in de line-up. Om het feest compleet te maken draaien alle vaste 40UP-dj’s de beste muziek van de afgelopen decennia. Lekkerrrr!

40UP5

Eten

Van dansen krijg je honger, verwacht hier een heerlijk aanbod aan traditionele festivaltoppers zoals de biologische hamburger en zelfgesneden patat (mét lekkere mayo), of haal een complete picknickmand van de Landmarkt. Nieuw dit jaar is de wijnbar met echte zomerse wijnen, in glas of per fles 🙂 verkrijgbaar.

Meer

Naast muziek kun je hier ook leuke theateracts verwachten, of laat je gezellig schminken door professionele make-up artiesten. Ook de avond krijgt een bijzondere sfeer: wanneer de lampjes aan gaan krijgt het festival een magische uitstraling. Beetje wijn erbij… hupsakee!

40up2

 40UP

Het 40UP Zomerfestival is een productie van 40UP. Deze clubavond heeft inmiddels al elf jaar een vaste plek heeft in de agenda’s van toonaangevende poppodia en concertzalen van Nederland. Het concept is bedacht door Harry de Winter, die nog altijd resident is samen met DJ van het eerste uur Alex van Oostrom.

40UP4

Win 4 kaarten!

Ook lekker uit je dak? Stuur ons een mail met je naam en een leuk berichtje, en win 4 kaarten voor 1 juli in Eindhoven! 

Even inkomen, dit is de aftermovie van vorig jaar:

Meer info? Kijk even op de website.

40up2 40up3

Schrijf je in voor de ultieme survivalgids voor het leven na de 50

Geen garanties dat je het overleeft, maar een avontuur wordt het zeker!