Er bestaan grofweg 2 soorten mensen: de groep die vanaf half juli reikhalzend uitkijkt naar het moment dat de kerstverlichting aan de gevels wordt gehesen en die in september zoetjes aan de kerstballen gaat oppoetsen, en de andere helft van de bevolking die de maand december het liefst wegvlucht naar een ver oord totdat de gekte weer voorbij is. 

Tot welke groep je ook behoort, het krijgen van (kerst)cadeautjes is altijd fijn. Vooral als ze helpen om er tijdens de feestdagen (of je nu aan een 23-koppig familiediner zit of onder een palmboom ligt met een stapel boeken) een beetje uitgerust verdomd goed uit te blijven zien. Omdat het kan.

Daarom mogen we van Olaz hun serum weggeven uit de lijn van hun Olaz Regenerist producten. Deze lijn bestaat uit een dagcrème, nachtcrème en verstevigend serum. Vooral zo’n serum is iets wat niet standaard op onze kaptafel staat (lang leve de calvinistische inslag die er toch goed ingeramd is vroeger), maar dit is een uitgelezen moment om het wel eens te proberen.

Onderzoek laat zien dat met de Olaz Regenerist 3-zone Verstevigend Serum en Regenerist 3-zone Anti-Verouderings Dag- en Nachtcrème de huid in 5 dagen en nachten tot twee keer sneller herstelt. In 4 weken tijd kan je huid tot 10 jaar jonger ogen met zichtbaar minder fijne lijntjes en rimpels. Probeer het vooral zelf uit, als je nu begint ben je tegen de kerst een heel eind onderweg!

Meedoen? Stuur ons een leuk mailtje waarin je vertelt waarom jij dit serum van Olaz wil winnen en wie weet ligt het pakketje onder jouw kerstboom. Winnaars ontvangen van ons een persoonlijk bericht.

olaz generist serum actie kerst

Lees ook deze column van Marleen die haarfijn uitlegt waarom die rimpels op het ene moment he-le-maal prima zijn, en op het andere moment ver-schrik-kelijk. Herkenbaar?

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Schrijf je in voor de ultieme survivalgids voor het leven na de 50

Geen garanties dat je het overleeft, maar een avontuur wordt het zeker!