Oud op tv?

Anita Witzier wil de omroepbazen haar cosmetische ingrepen laten betalen. Waarom? Ze is beeldschoon. We denken dan ook dat ze een tijdelijke verstandsverbijstering heeft. Nee, we weten het zeker! We horen net dat Anita wordt opgenomen!
screen-shot-2016-09-28-at-15-31-53

Haar collega Jeroen Pauw -die in interview met Sophie- heel comfortafel… eh comfortabel in zijn vel zegt te zitten, geeft toe dat er lekker uitzien er wel bij hoort. En de reden van die ongemakkelijke kleermakerszit? Jeroen is gewoon aan het stretchen, want hij is in de race om de Sonja Barend Award.
screen-shot-2016-09-29-at-22-53-16

Janet Jackson heeft lang gewacht

Janet, de jongste van Jackson-clan, is inmiddels ook vijftig. Als ze aan het shoppen in Londen is, valt op dat ze enorm is aangekomen, wel een heel kind. Inderdaad, Miss Jackson staat op het punt te bevallen. Let’s wait awhile before we do it, zong ze heel schattig in 1986. Dat heeft nu wel lang genoeg geduurd.

janet-pregnant

Brusselmans vertelt slap verhaal

Schrijver Herman Brusselmans (58) sprak op de radio openhartig over zijn erectiestoornis.
‘De problemen begonnen rond mijn 52e, en ik kwam bij een uroloog terecht die enkele vragen stelde over mijn levensstijl. Ik wist al dat veelvuldig roken erectieproblemen kan veroorzaken. Dat staat trouwens ook op de pakjes. Dus de oorzaak was snel gevonden. En de eerste oplossing ook: viagra, én stoppen met roken. Al heb ik dat laatste nooit gedaan… Hahaha.’
Sorry, dat lachje begrijpen wij niet helemaal. Dat maakt deze bekentenis  -vooral voor z’n 24-jarige vriendin Lena – eigenlijk tot een heel slap verhaal.

screen-shot-2016-10-04-at-17-53-55

En ze waren net zo lekker afgevallen…

Heel Britannia Bakt wisselt van zender en krijgt nieuwe presentatoren. Dawn French en Jennifer Saunders worden genoemd, om het over te nemen. Ze hebben zich de laatste tijd kapot gelijnd en getraind om er Absolutely Fabulous uit te zien. En dan nu ineens de hele dag tussen de (mis)baksels? Als dat maar goed gaat. Oppassen, sweeties. Zorg dat de pastries straks de enige taarten zijn die de show stelen!

bak-off

Mickey Rourke heeft nieuwe liefde

Mickey Rourke, vroeger de natte droom van menige vrouw (remember 9½ Weeks) is tegenwoordig niet meer zo in trek bij de dames. Waarom? We kunnen enkel gissen, maar tegenspeelster Kim Basinger noemde hem een Menselijke Asbak en Nicole Kidman weigerde met hem te werken.

Dus bewaart Mickey zijn liefde nu al een tijdje exclusief voor zijn honden. Hij liet een film lopen omdat de producers weigerden zijn hondje in de film te laten meespelen. ‘When a man’s alone, all you got is your dog. And they’ve meant the world to me,’ zei Mickey toen hij in 2009 een Golden Globe ontving voor The Wrestler. En nu heeft hij dus een nieuw dwergkeeshondje. Het was vast liefde op het eerste gezicht.

screen-shot-2016-10-04-at-18-16-06

 

Schrijf je in voor de ultieme survivalgids voor het leven na de 50

Geen garanties dat je het overleeft, maar een avontuur wordt het zeker!