Schaam je je nog wel eens voor je lichaam? Of vind je het gewoon fijn om in totale vrijheid te bewegen? En ben je toe aan de ultieme sleurdoorbreker? Geef je dan gauw op voor de nieuwe yogavorm: nude yoga!

Jawel, yoga in je birthday suit, poedelnaakt dus! Dit fenomeen komt, verbazingwekkend genoeg, uit het land van ultieme preutsheid: de Verenigde Staten. En als die preutse natie het aandurft, dan durven wij het zeker.

Tuurlijk het zal even wennen zijn maar na twee lesjes vraag je waarschijnlijk af waarom je ooit kleding aan had. Je kunt er in je eentje op af stappen maar waarom zou je zo’n mooie ervaring louter voor je zelf houden?

Denk ook eens aan de groepsmogelijkheden. Share!

Vraag je buurtjes mee, of je leesclub. Ook als afdelingsuitje schijnt het wonderen te doen voor de teamspirit. En budgetexcuses zijn ook niet te maken want je hebt alleen een yogaleraar nodig en een verwarmde ruimte. Want ja, bij 28 graden komt al dat moois pas echt goed tot zijn recht 😉

Voor een laatste duwtje in de rug raden we onderstaand filmpje aan. En dan op naar de nude yogaschool. We zijn HEUL benieuwd naar jullie ervaringen.

 

 

Anderen lazen ook: Als je ooit denkt dat je te oud bent voor iets, lees dan dit

 

Schrijf je in voor de ultieme survivalgids voor het leven na de 50

Geen garanties dat je het overleeft, maar een avontuur wordt het zeker!