Herken je dit als man?

Je neemt een geweldige date mee uit eten (het mag ook je vrouw zijn). Maar de menukaart is een grote blur. Je kunt het verschil tussen ‘entrecote’ en ‘paddenstoelensoep’ niet meer ontcijferen. Met een achteloos gebaar gooi je die kaart opzij en bestelt het menu van de dag.

Helaas blijkt dat overjarige aderkaas met aardbeien, gamba’s met hete pepers en hazelnootijs met truffelcompote. Uitgerekend de ingrediënten waar jij enorme allergisch voor bent. Na een hap zwelt je buik gigantisch op, moet je acuut naar het toilet, kom je daar die avond niet meer van af en zie je je date nooit meer terug.

Ik wrijf me de hele dag ongans en heb enorm succes bij de dames.

Als je dat met ‘ja’ moet beantwoorden wordt het hoogtijd om aan de bril te gaan. Voor een ijdele man is dat misschien even slikken. Maar ik heb er inmiddels zelf ook een. Mijn vrouw is er dol op en zij is niet de enige. Veel vrouwen vinden het enorm sexy als een man zijn bril van zijn voorhoofd haalt, de slip van zijn blouse uit zijn broek trekt en zijn bril met zachte fijne bewegingen opwrijft, terwijl hij van onder zijn wenkbrauwen schalks naar haar glimlacht. Ik wrijf me de hele dag ongans en heb enorm succes bij de dames.

Enfin als ik je nog niet heb overtuigd, bekijk dan hieronder een aantal heren die veel vrouwelijk schoon aan hun broek hebben hangen.

Van Denzel Washington tot Humberto Tan en Johnny Depp.

Ze knappen er zienderogen van op. Vindt mijn vrouw. Dat wij er ook nog beter door kunnen kijken is mooi meegenomen, want wij willen de dames ook goed zien. Ja, toch?

 

Schrijf je in voor de ultieme survivalgids voor het leven na de 50

Geen garanties dat je het overleeft, maar een avontuur wordt het zeker!