Voor iedereen die af en toe terugverlangt naar de tijd van vloekende patronen, synthetische gordijnen, reliëf op de muren en groene keukens: we hebben goed nieuws. In Framingham, Massachusetts staat een huis waar meer dan 40 jaar geen bedovertrek meer is veranderd. 

“Toen het huis in de jaren ‘7o gebouwd werd werd ook het hele interieur in elk detail volgens de toen geldende trend aangepakt. De nieuwe eigenaren vonden het decor wel mooi en lieten alles intact. De caleidoscopische bank, een fluorescerende roze en paarse badkamer, de groengele keuken en donker hout op de muren van de woonkamer – het is schitterend in al z’n lelijkheid.

Het tweede deel van het goede nieuws: het huis staat te koop! Het is niet bepaald gratis, de verkoopprijs staat op 600K in dollar. Maar dan zijn ook die lekkere pluche vloerkleden en zachtgele barkrukken van jou.

jaren-70-huis jaren-70-huis13 jaren-70-huis12 jaren-70-huis10 jaren-70-huis9 jaren-70-huis8 jaren-70-huis7 jaren-70-huis6 jaren-70-huis5 jaren-70-huis4 jaren-70-huis3

Via My Modern Met

 

Schrijf je in voor de ultieme survivalgids voor het leven na de 50

Geen garanties dat je het overleeft, maar een avontuur wordt het zeker!