Seks. Leuk om te doen en aan te denken, maar als gespreksonderwerp is seks enorm onderschat. Het blijft meestal bij schuine moppen, geile opmerkingen en vage toespelingen. Jammer, want vertel een goed seksverhaal en mensen hangen aan je lippen. Probeer het maar eens, op de volgende verjaardag of borrel.

seksverhalen1

Waar je het dan over moet hebben? Nou, bijvoorbeeld over de beste seks die je ooit hebt gehad. Dat stond onlangs in The Guardian; in het artikel ‘The best sex of my life’ doen 10 mensen hun verhaal. Hieronder één ervan. Door Anonymous (47 jaar).

Onze tienerdochters wrijven ons almaar laatdunkend in hoe ontzettend saai wij zijn, zeker aangezien ik predikant ben. Twintig jaar geleden waren we op een kerkelijk kamp in de VS en brachten onze laatste nacht door met een andere predikant en diens vrouw.

Ze trokken alles uit en begonnen te seksen, dus wij deden hetzelfde.

Blijkbaar dronk zij nooit maar we hadden met z’n vieren twee flessen wijn op, toen ze voor onze neus heel wellustig met hem begon te doen. Ze trokken alles uit en begonnen te seksen, dus wij deden hetzelfde. Het was geen groepsseks, we waren alleen in dezelfde kamer. De volgende ochtend durfden we hen nauwelijks aan te kijken terwijl ze ons naar het vliegveld reden. Maar elke keer als de meiden er weer over beginnen hoe saai we zijn, moeten Liz en ik grinniken…

02

Seks-chatten

Nu is dit verhaal kinderspel (een potje kwartetten) vergeleken bij de heerlijk hete sekscapades waarvan kond wordt gedaan in The Mystery Box Show, een podium waar mensen vertellen over de onhandige eerste keer, sexy one-night stands, kinky experimenten en duistere fantasieën die bewaarheid worden. Hot & hilarisch.

Hij verzint een vrouwelijk personage en ontmoet in die hoedanigheid mannen online.

Zoals het super verhaal van journalist Tod Kelly, die als opdracht krijgt de seks-datingsite AshleyMadison.com te onderzoeken. Omdat geen hond met hem wil praten/chatten (alle mannen zitten er stiekem op en zijn getrouwd), verzint hij een vrouwelijk personage. Nu willen ze allemaal wel met hem (haar) chatten. En Todd gaat totaal in zijn rol op en verliest alle (journalistieke) grenzen uit het oog. Zozeer dat na een avondje seks-chatten met een aanbidder, de man in kwestie besluit te gaan scheiden…

Op de site van de Mystery Box Show staan nog veel meer spannende, sexy verhalen, en ik heb ze lang nog niet allemaal gehoord. Op de trailer na, zijn het namelijk vrij lange verhalen, dus het kost nogal wat tijd de collectie door te nemen. In elk geval ook hele smakelijke verhalen zijn die van Antonio, Shannon en Kerry.

Bronnen: The Mystery Box Show & Guardian

Schrijf je in voor de ultieme survivalgids voor het leven na de 50

Geen garanties dat je het overleeft, maar een avontuur wordt het zeker!